• Elon Musk a acumulat o avere de 198 de miliarde de dolari prin activitatea sa la Tesla, SpaceX și nu numai.
  • În vârstă de 52 de ani este, de asemenea, tatăl a 10 copii și își găsește timp să posteze pe X aproape zilnic.
  • La fel ca mulți dintre noi, Musk mănâncă ceva dulce dimineața și își petrece timpul derulând social media.

Elon Musk este un om foarte ocupat, cu interese în mai multe companii de tehnologie. Este directorul general al SpaceX și Tesla, proprietarul Twitter – acum X – și este, de asemenea, tatăl a 10 copii, scrie Business Insider.

Potrivit Forbes, a strâns o avere în valoare de 198 de miliarde de dolari, ceea ce îl face a treia cea mai bogată persoană din lume. Musk a spus că nu a ajuns acolo muncind 40 de ore pe săptămână. Miliardarul este cunoscut ca având un program extenuant care, potrivit acestuia, a cerut în trecut săptămâni de lucru de 120 de ore.

Cu toate acestea, mogulul sud-african are asemănări cu omul obișnuit în rutina sa. La fel ca mulți dintre noi, Musk mănâncă ceva dulce dimineața și își petrece timpul derulând social media.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Musk se trezește în jurul orei 9 dimineața și a declarat că își începe fiecare dimineață cu o gogoașă

Musk a declarat pentru The Wall Street Journal în 2023 că de obicei se culcă în jurul orei 3 dimineața și doarme șase ore. Deci, el se trezește de obicei în jurul orei 9 dimineața în fiecare zi.

S-ar putea să fi fost un trolling atunci când a scris un răspuns la un medic în același an pe X, spunând că mănâncă „o gogoașă în fiecare dimineață”, dar o căutare rapidă a postărilor lui Musk arată că este un adevărat fan al acestei produse de patiserie.

Dar, totul ține de moderație, potrivit lui Musk. „Mănânc doar 0,4 gogoși la un moment dat, pentru că rețeaua neuronală a creierului meu cuantifică până la 0 gogoși”, a postat el pe X în octombrie.

Diminețile lui încep de obicei cu telefonul în mână

Musk a declarat în 2022 că încearcă să rupă ciclul de a-și verifica telefonul imediat ce se trezește. În timp ce se afla în cadrul emisiunii Full Send Podcast, Musk a descris acest lucru ca fiind „un obicei teribil” de care spera să scape.

Dar, începând de anul trecut, el încă se trezește și se uită imediat la telefon pentru urgențe, a relatat Journal. Dacă postările sale pe X (fostul Twitter) sunt un indiciu, obiceiul persistă. A fost activ pe Twitter încă dinainte de a-l cumpăra în 2022.

Nu este clar dacă Musk își face timp pentru a posta și a răspunde altora în fiecare zi, dar cu siguranță se pare că rareori își ia o zi liberă de la aplicație.

„În unele zile mă trezesc și mă uit la Twitter pentru a vedea dacă mai funcționează”, a declarat Musk lui Walter Isaacson în biografia „Elon Musk”.

Dușul este o parte importantă a rutinei sale zilnice

Musk a declarat anterior că dușul a avut cel mai mare efect pozitiv asupra vieții sale de zi cu zi.

În timpul unei sesiuni AMA pe Reddit în 2015, un utilizator l-a întrebat care dintre obiceiurile sale zilnice i-au influențat cel mai mult viața. „Să faci duș”, a răspuns Musk.

Uneori, zilele sale de lucru pot dura toată noaptea

Musk a recunoscut în mai multe rânduri că nu este ușor să conduci mai mult de o companie. El își împarte timpul între companiile sale în funcție de „criza de moment”, a declarat bărbatul de 52 de ani în 2021.

Un utilizator X a subliniat în ianuarie 2023 că Musk a depus mărturie într-un proces dimineața, a participat la un eveniment la o fabrică Tesla din Nevada seara și a lucrat cu Tesla la inteligența artificială noaptea – toate într-o singură zi.

Musk a răspuns că a petrecut, de asemenea, timp la „sediul Twitter după miezul nopții”.

Musk se culcă în jurul orei 3 dimineața și doarme aproximativ 6 ore în fiecare noapte

Deși nu are opt ore pe noapte, Musk și-a îmbunătățit programul de somn, care în trecut era aproape inexistent.

În mai 2023, Musk a declarat pentru CNBC că nu mai face nopți albe. În schimb, el a spus că încearcă să doarmă cel puțin șase ore.

Potrivit biografiei lui Musk scrisă de Isaacson, miliardarul a petrecut multe nopți treaz și meditând la problemele cu care se confruntă companiile sale. Fosta sa parteneră Claire Boucher – cunoscută sub numele de scenă Grimes – i-a spus, de asemenea, lui Isaacson că Musk a stat o dată treaz toată noaptea jucând jocul video „Elden Ring”, atunci când acesta a apărut pentru prima dată.

El are un istoric de dormit pe podelele birourilor sale și ale fabricii Tesla.

Citește și