• Deși își permit orice extravaganță, cei mai bogați oameni din lume au gusturi ciudate
  • Elon Musk mănâncă pe fugă dimineața și la prânz, cina fiind cea mai importantă
  • Bill Gates, fondatorul Microsoft, bea zilnic 3-4 cutii de suc fără zahăr

Doar pentru că au câteva miliarde de dolari în conturi, nu înseamnă că trebuie să-i copiezi. Cei mai bogați oameni din lume au obiceiuri culinare adesea ciudate.

Deși probabil că toată lumea se gândește că aceste persoane își permit să își angajeze bucătari, să mănânce doar delicatese, lucrurile nu stau chiar așa. Din contră, putem spune că au ciudățenii.

Richard Branson, de exemplu, fondatorul Virgin Group, spune că bea în jur de 20 de cești de ceai pe zi. Iar dimineața mănâncă salată de fructe și musli, adică fulgi de ovăz sau alte cereale. Iar Bill Gates bea 3-4 cutii de băuturi carbogazoase fără zahăr.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jeff Bezos spune că evită să aibă întâlniri de afaceri dimineața pentru că dă o mare importanță primei mese dintr-o zi. Această masă trebuie să fie una sănătoasă, fără grăsimi.

În schimb, Mark Zuckerberg și Elon Musk sunt exact opusul. Fondatorul Tesla spunea că preferă un baton dimineața, la prânz ce primește de la secretară și nu pierde mai mult de 5 minute pentru masă. În schimb, seara își dorește o masă consistentă și preferă mâncarea franțuzească și grătarul. Și că l-am menționat pe Zuckerberg, vreau să-ți spun că în 2011 el a luat parte la o provocare: a vrut să consume doar carnea animalelor omorâte de el. N-a durat prea mult.