• Hilton a decis să renunțe la serviciile de menaj zilnic în câteva dintre hoteluri.
  • Oficialii companiei au transmis că nu toți oaspeții se simt confortabil ca cineva să intre în camera lor.
  • Noua politică a companiei a intrat în vigoare pe 5 iulie 2021.
  • „Cazarea dumneavoastră în hotel depinde doar de alegerile dumneavoastră. Doar voi puteți controla șederea într-unul dintre hotelurile noastre”, scrie pe website-ul companiei.

Înainte de pandemia de coronavirus, serviciile de curățenie zilnică din hoteluri erau la ordinea zilei. Totuși, Hilton a decis să renunțe la aceste servicii, conform USA Today, relatează publicația BestLife.

Hilton va oferi serviciile de curățenie doar atunci când clienții hotelului cer asta, iar noua politică a intrat în vigoare încă de pe 5 iulie 2021.

„Din ceea ce ne-au spus oaspeții noștri, ne-am dat seama că fiecare are un nivel de confort și nu toți se simt ok cu ideea cu cineva intră în camere lor de hotel”, au transmis oficialii Hilton într-un comunicat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Îi încurajăm pe oaspeții noștri să comunice la recepție dacă vor sau nu serviciile noastre de curățenie cât timp sunt cazați în hotelurile noastre”, au mai transmis cei de la Hilton.

În timp ce Hilton spune că aceasta este o încercare de a corespunde nevoilor oaspeților, menținând șederea lor cât mai liniștită, nu toți oaspeții sunt fericiți cu noua politică.

Ryan Pulliman, din Las Vegas, a spus că sejurul său la Hotel del Coronado, un complex al Hilton Worldwide, a fost „dezamăgitor”. El spune că din cauza acestei schimbări s-a confruntat, în unele momente, cu podele pline de nisip, lipsa prosoapelor curate în cameră sau cu patul nefăcut.

Hilton operează o serie de mărci hoteliere diferite, printre care și Waldorf Astoria, LCR Hotel & Resorts și Conrad. Acestea trei vor continua să ofere servicii de menaj zilnic, iar politica nu se va schimba. Totuși, chiar și oaspeții acestui hotel pot renunța la acest serviciu.

„Cazarea dumneavoastră în hotel depinde doar de alegerile dumneavoastră. Doar voi puteți controla șederea într-unul dintre hotelurile noastre”, scrie pe website-ul companiei.