• De Black Friday pot fi cumpărate lucruri mai ieșite din comun la reducere.
  • O mașină, un velier, sau un lingou de aur sunt astăzi reduse.
  • Se pot găsi și teste PCR sau operații de implant de păr.
  • Sau poate o semicarcasă de porc ar fi o achiziție tentantă.

Este Black Friday pentru toate gusturile și buzunarele. Iată ce lucruri mai puțin obișnuite au fost scoase spre vânzare. Cei care sunt pasionați de navigație, nu trebuie să-și achiziționeze un velier. Are 13 metri lungime, două vele, dar și un motor Volvo Penta de 50 de cai putere.
Sub punte are trei cabine confortabile. A fost redus cu vreo 50.000 de euro, dar s-a dat rapid.

Se pot cumpăra și teste PCR. Un astfel de test este redus la 200 de lei și este valabil până pe 28 februarie, anul viitor. Se mai poate cumpăra un BMW X5, cu vreo 30.000 de euro reducere, la doar puțin peste 100.000 de euro. Are 400 de cai putere, cutie automată și normă de poluare Euro 6.

Și un implant de păr poate fi cumpărat de Black Friday. Pentru 12.000 de lei, medicii de la Cluj vor implanta 8.000 de fire de păr, iar în preț e inclusă și o zi de cazare la Cluj. La vânzare a mai fost scos și un lingou de aur de 24 de karate, de 50 de grame, a căuri valoare depășește 13.000 de lei.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Ar mai fi chiar și o semicarcasă de porc, de 42 de kilograme, cu doar 500 de lei. HaHaHa Production oferă contracost, evident, și un pachet muzical. Echipa lui Smiley oferă muzică, versuri, două ședințe de înregistrări, mix și mastering pentru doar 10.000 de lei, redus de la 20.000 de lei.