• Forbes îți prezintă lista celor mai bune femei din business
  • Lisa Su, CEO al AMD ocupă capul listei de la Forbes
  • Lisa Su este CEO al AMD și este prima femeie de succes de pe lista Forbes

Cine domină lumea? Desigur, femeile. Forbes îți arată care sunt cele mai bune femei în materie de business. Lisa Su, CEO AMD, este prima de pe listă. Cu ce se ocupă? Vrea să domine piața cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Unul dintre lucrurile bune care m-a ajutat foarte mult este că îmi place să rezolv probleme și cred că în inginerie poți rezolva întotdeauna o problemă și cred că acest lucru este valabil și în afaceri. Numele meu este Lisa Sue și sunt directorul general al AMD.”

Pe lista celor de la Forbes se numără și Diana Heldfond,  CEO la Parallel Learning. Inspirată de propria dislexie și ADHD, această antreprenoare ajută școlile unde se regăsesc copii care au nevoie de educație specială.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Furnizăm atât software, cât și servicii pentru districtele școlare din întreaga țară. Lucrăm în special cu departamentul lor de educație specială, astfel încât în 12 districte există educație generală și educație specială, care reprezintă aproximativ 15% din elevii care au de obicei o diferență de învățare sau de gândire.”

Citește și