• Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa.
  • Airbnb a anunțat că a văzut o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii.
  • Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară.

Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa, asta după ce a înregistrat o scădere bruscă a plângerilor privind adunările neautorizate de când interdicția a fost pusă în aplicare în august 2020, scrie CNN.

Porivit Airbnb, ei au înregistrat o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii. Acest lucru vine după ce compania cu sediul în San Francisco a introdus și a extins interdicția privind petrecerile pentru a stopa răspândirea infecțiilor COVID-19.

Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară. Compania a anunțat că va elimina, de asemenea, limita de 16 persoane, permițând ca locuințele mai mari listate pe platformă să fie rezervate până la ocuparea completă.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

În 2019, Airbnb a început să impună limite mult mai stricte, începând cu o interdicție globală a așa-numitelor „house-urilor de petrecere” sau a anunțurilor care creează probleme în cartier.