Clienții Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe

Utilizatorii Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe

Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa, asta după ce a înregistrat o scădere bruscă a plângerilor privind adunările neautorizate de când interdicția a fost pusă în aplicare în august 2020, scrie CNN.

Porivit Airbnb, ei au înregistrat o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii. Acest lucru vine după ce compania cu sediul în San Francisco a introdus și a extins interdicția privind petrecerile pentru a stopa răspândirea infecțiilor COVID-19.

Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară. Compania a anunțat că va elimina, de asemenea, limita de 16 persoane, permițând ca locuințele mai mari listate pe platformă să fie rezervate până la ocuparea completă.

În 2019, Airbnb a început să impună limite mult mai stricte, începând cu o interdicție globală a așa-numitelor „house-urilor de petrecere” sau a anunțurilor care creează probleme în cartier.

Exit mobile version