• Daimler va acorda 1.000 de euro „bonus de corona” către 160.000 de angajați
  • Mercedes Benz face parte din portofoliul companiei care vrea să mulțumească forței de muncă pentru acest an
  • Bonusul va fi încasat la salariul din decembrie, iar suma este netă

Producătorul german de automobile Daimler a declarat marți că va plăti angajaților din Germania un „bonus de corona” de 1.000 de euro pentru a compensa restricțiile impuse, cum ar fi purtarea măștii și lucrul de acasă, relatează, relatează Reuters.

„Din cauza coronavirusului, 2020 a fost un an deosebit de provocator. În acest timp extraordinar, compania a putut conta întotdeauna pe flexibilitatea și disponibilitatea forței de muncă”, a declarat Wilfried Porth, șeful personalului Daimler.

Michael Brecht, președintele comitetului general Daimler a completat: „De la purtatul măștii și până la lucrul de acasă, sunt lucruri stresante, enervante și oamenii își fac treaba în condiții dificile – dar acestea sunt realitățile. Cu acest bonus vrem să mulțumim tuturor colegilor noștri pentru angajamentul lor. Ați adus astfel o contribuție semnificativă la succesul nostru. Fără munca asiduă și dedicarea angajaților săi, Daimler nu ar fi reușit niciodată să facă față atât de bine pandemiei“.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Aproximativ 160.000 de angajați din Germania sunt eligibili pentru bonus, a declarat producătorul auto, care deține și marca Mercedes-Benz. Daimler a specificat că această sumă este netă. Bonusul va fi primit la salariul din decembrie.