• 80% dintre companiile românești vor deconta testarea/vaccinarea
  • Companiile din energie îmbrățișează cel mai mult acest beneficiu
  • Ai putea să primești bani dacă lucrezi de acasă

Odată cu vremurile se schimbă și beneficiile pe care le acordă angajatorii. 80% dintre companiile din România vor deconta testarea epidemiologică și/sau vaccinarea. Asta arată cel mai nou studiu realizat pe 54 de companii din domeniul IT, produse industriale, energetic, farmaceuitc, medical, finanțe și retail.

Companiile din domeniul energetic sunt fruntașe la acest capitol, pentru că toate companiile respondente au decis să acorde acest beneficiu angajaților.
89% dintre companiile din sectorul produselor industriale și sănătate vor acorda beneficiul. La polul opus, doar 43% dintre companiile din IT au de gând să ofere beneficiul angajaților. În schimb, acestea le vor oferi bani pentru telemuncă.

80% dintre firmele din România vor deconta testarea epidemiologică și/sau vaccinarea. 36% vor oferi angajaților care lucrează de acasă sume de până în 400 de lei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

30% dintre companii vor oferi sume de bani pentru educația timpurie a copiilor, iar 16% vor deconta servicii turistice în limita anuală a unui salariu mediu brut.