• Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară – ASF este așteptată miercuri pentru o primă discuție în Comisia Economică a Senatului.
  • ASF trebuie să dea explicații despre prăbușirea companiei City Insurance, anunță președintele comisiei parlamentare, Silvia Dinică.
  • Săptămâna trecută, Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență.

Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară – ASF este așteptată miercuri pentru o primă discuție în Comisia Economică a Senatului despre prăbușirea companiei City Insurance, anunță președintele comisiei parlamentare, Silvia Dinică.

„Mâine (miercuri – n.r.) am invitat conducerea Au­to­rității de Supraveghere Financiară – ASF la o primă discuție în Comisia Economică a Senatului. Alături de colegii mei, încercăm să aflăm cum a fost posibilă prăbușirea companiei City Insurance”, anunță președintele Comisiei economice, industrii și servicii din Senat, Silvia Dinică.

Săptămâna trecută, Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Compania care intră în faliment era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA având aproximativ trei milioane de clienți.