• Liverpool a fost ales pentru a găzdui competiția muzicală emblematică pe 13 mai 2023.
  • Fanii vor trebui să plătească prețuri exorbitante la hotel dacă vor să rămână în oraș pentru marea finală.
  • Orașul-gazdă a fost anunțat vineri seara, iar sâmbătă dimineață hotelurile erau deja epuizate.

Fanii Eurovision riscă să cheltuiască până la 8.000 de lire sterline pentru cazare în Liverpool, deoarece hotelurile anulează rezervările pentru a profita de cererea în creștere. Hotelurile din Liverpool au anulat rezervările și au crescut prețurile, în timp ce mii de oameni caută camere după ce orașul a fost anunțat ca gazdă a concursului Eurovision Song Content din 2023.

Orașul-gazdă a fost anunțat vineri seara, iar sâmbătă dimineață hotelurile erau deja epuizate, unele locuri de cazare fiind anunțate la prețuri de peste 5.000 de lire sterline pe noapte.

M&S Bank Arena din Liverpool va găzdui anul viitor trei evenimente live ale concursului Eurovision Song Contestant, care vor culmina cu o mare finală de patru ore – Graham Norton anunțând în cadrul emisiunii The One Show că principalul concurs va avea loc pe 13 mai 2023.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Poate că Liverpool a ieșit învingătoare, dar sute de hoteluri s-au vândut deja, iar cele cu camere disponibile sunt la prețuri exorbitante pentru fanii Eurovision.

O proprietate AirBnB cu trei dormitoare din Anfield, care de obicei este listată pentru 900 de lire sterline pe noapte, a fost anunțată la 7.993 de lire sterline pe noapte în timpul Eurovision.

Buzz O’Neill-Maxwell, un manager de evenimente, a rezervat camere în ultimele două orașe candidate care se luptă pentru a fi desemnate gazde – Liverpool și Glasgow – înainte de a fi făcut anunțul.
Cu toate acestea, atunci când Liverpool a fost confirmat, a primit un mesaj prin care i se spunea că rezervarea sa în oraș a fost anulată. El a declarat pentru Times: Sunt niște ticăloși. Prețurile de acum sunt nebunești”.

Cea mai ieftină ar urma să coste 1.999 de lire sterline la Dream Apartments Dale Street, studiourile de pe Fox Street vor fi de 2.500 de lire sterline, apartamentele din Kove Central au un preț de 2.850 de lire sterline, iar apartamentele Eleanor Rigby de pe Stanley Street s-au dovedit a fi cele mai scumpe cazări, cu 5.580 de lire sterline.