• eMAG a vândut ieri de peste 579 de milioane de lei
  • 54% dintre plăți au fost făcute cu cardul
  • 79% dintre noi am accesat eMAG de pe telefonul mobil

Iată cum arată cifrele după Black Friday pentru unul dintre principalii jucători de pe piață. eMAG a vândut ieri de peste 579 de milioane de lei. Îți mai spun și că au vândut peste un milion 700 de produse.

54% dintre plăți au fost făcute cu cardul și aproape 79% dintre noi am intrat pe eMAG de pe telefonul mobil. Circa 38% dintre noi am ales să primim coletul în Easy Box, ceea înseamnă, față de anul trecut, o creștere de 258%.

În Capitală sunt șanse mai mari să fi cumpărat ieri ceva de pe eMAG decât să ai COVID-19 și spun asta pentru că din fiecare 1.000 de locuitori, 128 dintre ei au cumpărat ceva de pe eMAG ieri. Din seria produselor speciale cumpărate de Black Friday, îți spun că la finalul primei zile de Black Friday erau 30 de cereri de apartamente, 8.192 de grame de aur cumpărate, 15 automobile și 1.195 de nopți de cazare rezervate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Gabriela Pătrulescu, corespondent Aleph News: „Dacă ne uităm la categoriile de produse vom vedea că sunt în general produse de casă, uite televizor acum 19 secunde, card de memorie, telefon mobil, colţar, trusă pentru casă, expresor. Practic sunt produse care ne fac statul acasă mult mai confortabil şu uşor de dus“.