• Prețul unui apartament cu o cameră în Dubai pornește de la 126.000 euro.
  • Pentru vile, prețul pornește de la 2.800 de euro/mp.
  • Marius lucrează acum la o tranzacție imobiliară de 1 miliard de dolari.

Dacă ai în plan să investești în Dubai, acum e mai simplu ca niciodată. Agențiile imobiliare din România încep să vină cu oferte care mai de care mai tentante. Marius intermediază de patru ani astfel de tranzacții
și spune că avantajele unei investiții în Dubai sunt: stabilitatea, dar și viziunea și profitabilitatea pe termen lung.

Încă nu există și nu va exista taxare pe veniturile obținute din proprietățile imobiliare. Iar viziunea pe termen lung îți oferă și un life-style, o posibilitate incredibilă de a trăi acolo, o profitabilitate la long term, între 4 și 8% pe an și la short term, într 8 și 17% brut pe an, a spus Marius Bogdan Pîslariu, consultant imobiliar în Dubai.

Nu plătești nici impozit pe veniturile obținute din închiriere, iar dacă nu ai suma necesară, în Dubai poți obține ușor și un credit. Chiar dacă nu ai rezidență acolo, poți obține până la 60% din valoarea proprietății.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Andreea, de la E-max Real Estate România a intermediat în ultimii trei ani, tranzacții de aproape o sută de milioane de euro.

S-a descoperit randamentul investițional crescut pe care i-l oferă Dubaiul, datorită faptului că acolo avem sezon 10 luni pe an și, totodată, Dubaiul este cel mai vizitat loc din lume. Deci, automat avem un flux extraordinar de turiști, a spus Andreea Popa, director al Emax Real Estate România.

Marius Petrilă, antreprenor din România, a văzut toate aceste avantaje și a ales să investească într-un apartament de 80 de metri pătrați, într-un complex rezidențial care se va finaliza peste 2 ani.

Pentru mine, Dubaiul este foarte sigur Este un loc în care acea proprietate se apreciază foarte rapid. Dubaiul este ceva de vis. Și, dacă e să îl compar cu Monte Carlo, care e Dubaiul Europei, în Monte Carlo prețul este de aproximativ 80.000 de euro/mp, iar în Dubai poți cumpăra o proprietate cu 200-300 de mii de euro, a declarat Marius Petrilă, proprietar în Dubai.