• Dramele prin care trec femeile care suferă de cancer de sân nu pot fi descrise în cuvinte. Dincolo de impactul diagnosticului asupra psihicului, acesta vine la pachet cu sutiene medicale incomode.
  • Creatoarea de modă Dana Donofree a simțit-o pe pielea ei, așa că a decis să lanseze compania de lenjerie intimă AnaOno.
  • În 2014, Dana a lansat linia de lenjerie intimă care oferă acum o varietate de sutiene speciale pentru femeile care au suferit reconstrucție a sânilor, mastectomie sau lumpectomie.

Dramele prin care trec femeile care suferă de cancer de sân nu pot fi descrise în cuvinte. Dincolo de impactul diagnosticului asupra psihicului, acesta vine la pachet cu sutiene medicale incomode.

Creatoarea de modă Dana Donofree a simțit-o pe pielea ei, așa că a decis să lanseze compania de lenjerie intimă AnaOno.

În 2014, Dana a lansat linia de lenjerie intimă care oferă acum o varietate de sutiene speciale pentru femeile care au suferit reconstrucție a sânilor, mastectomie sau lumpectomie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ideea i-a venit după ce în 2010 a fost diagnosticată cu cancer de sân și a fost supusă unei mastectomii bilaterale, urmată de o reconstrucție cu implant mamar.