Daniel Dines, fondatorul UiPath, unicornul pornit în România, specializat în dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele de lucru din companii, alături de alţi şapte business angels, investeşte în compania germană Luminovo – dezvoltator de soluţii software pentru companii – care are în plan dezvoltarea unui „sistem de operare” pentru industria de echipamente electronice.

„Suntem mândri să anunţăm că opt business angels noi se alătură călătoriei Luminovo pentru a reînnoi industria electronică. Fiecare dintre aceştia aduce atât experienţe unice pentru a ne sprijini în construirea sistemului de operare electronic de vârf şi în consolidarea poziţiei noastre pe piaţă”, se arată pe site-ul companiei Luminovo.

Ceilalţi şapte business angels care investesc în compania Luminovo sunt Charles Songhurst (care a deţinut funcţia de head of strategy în cadrul Microsoft), Carsten Thoma (cofondator al Hybris, vândut către SAP), Jan Stumpf (fondator al Ascending Technologies, vândut către Intel), Jack Fuchs (lector la Universitatea Stanford), Michael Wax (fondator şi CEO la Forto, anterior Freighthub), Norman Weiss (antreprenor şi fondator al MittelstandsCampus) şi Hamed El-Abd (membru al consiliului de administraţie la WKK Technology).

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Compania germană Luminovo a fost fondată de Sebastian Schaal şi Timon Ruban, în 2017, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Printre clienţii companiei Luminovo se regăsesc Volkswagen, Daimler, Infineon, Linde, P7S1.