• Un designer de aplicații a dat lovitura după lansarea iOS 14.
  • El a schimbat design-ul iconițelor pentru aplicații și a scos la vânzare pachetul.
  • În doar o săptămână, peste 5.000 de oameni au cumpărat pachetul.

Cum poți să câștigi 140.000 de euro în o săptămână după doar 2 ore de muncă? Ți-o spune un designer de aplicații pe nume Traf.

El a ales momentul perfect și a dat lovitura. După ce a văzut noua versiune a sistemului de operare de la Apple a decis să le schimbe design-ul. A postat pe Twitter și a scos la vânzare pachetul cu 28 de dolari.

A primit numeroase comenzi și a strâns câteva sute de dolari peste noapte. Apoi a venit explozia. Un star de pe Youtube cu 12 milioane de fani a recomandat pachetul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Există acum pachete cu iconițe frumoase care au mai multe iconițe în același stil sau temă. Voi lăsa link-ul cu acest pachet. Așa că nu va trebui să cauți pe Google fiecare iconiță pe care vrei să o schimbi. Poți folosi și o fotografie făcută pentru o iconiță, dacă vrei să schimbi doar la una-două”, a afirmat Marques Brownlee, YouTuber.

Clipul a strâns 5 milioane de vizualizări, iar Traf primea comenzi în fiecare secundă. Astfel a ajuns la 140 mii de dolari într-o săptămână și comenzile continuă.