• Casa de modă Dior a lansat prima sa croazieră de wellness la Paris.
  • Există patru cabine de tratament individuale, o cabină dublă și o zonă de fitness.
  • La bordul Cruise sunt oferite patru tratamente corporale și două tratamente faciale, dintre care unul este evidențiat în fiecare zi în funcție de tematica programului.

Casa de modă Dior a lansat prima sa croazieră de wellness la Paris. Casa de modă franceză te invită să ai parte de experiențe unice la un spa plutitor chiar pe Sena. Vasul de lux nu are o adresă fixă. Va trebui să iei un taxi până la Quai de Henryk, după care va trebui să cobori mai multe trepte până ajungi la mal, de unde te poți îmbarca.

Odată ce ajungi acolo, vei vedea un panou uriaș cu logo-ul Dior, special amenajat pentru o ședință bine meritată de poze, cât să poți posta pe rețelele sociale înainte să îți începi întreaga experiență pe vas. După îmbarcare, găsești diferite umbrele, șezlonguri, o piscină cu mozaic și un bar care servește sucuri proaspete și naturale.

Există patru cabine de tratament individuale, o cabină dublă și o zonă de fitness.
În partea de jos a vasului se află un lounge relaxant crem, cu covoare de pluș, unde ți se vor oferi o pereche de papuci marca Dior, pe care o poți purta de-a lungul călătoriei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

La bordul Cruise sunt oferite patru tratamente corporale și două tratamente faciale, unul special în fiecare zi, în funcție de tematica programului. Lista de servicii este lungă, din care îți poți alege un tratament facial marca Dior ce implică conturarea feței pentru a facilita regenerarea celulară sau un masaj Kobido. Pe perioada tratamentului poți alege dacă vrei intimitate sau daca vrei să admiri arhitectura unică a Parisului. Tratamentul durează o oră și dacă nu te grăbești și mai ai timp de o cafea, ai parte de un barman experimentat care îți face cea mai bună cafea, bineînțeles servită în cești cu logo-ul Dior.

Citește și