• Mihai și Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha
  • Ceaiul kombucha are efecte benefice asupra sistemului imunitar și digestiv
  • O sticlă de ceai kombucha costă între 10 și 18 lei

Au mizat pe o bacterie și au avut de câștigat. Este povestea lui Florin Moldovan și Mihai Sbîrciu care produc în laboratorul de la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha.

Cum au reușit aceștia să transforme o bacterie într-un business de succes

Florin a descoperit ciuperca kombucha în urmă cu mai mulți ani și obișnuia să bea ceaiul aproape zilnic.

Îl pregătea acasă. Le-a dat și prietenilor să guste, iar apoi au început să vină cererile. Așa se face că împreună cu Mihai și-au deschis în urmă cu trei ani un laborator la Cluj unde fac acum ceaiul kombucha după rețeta asiatică.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Ce beneficii are acest acest ceai

Pe lângă faptul că are un gust delicious, să știi că bacteria pe care o conține e o bacterie vie, adică un probiotic și are multiple beneficii.

Consumat regulat, ceaiul kombucha ajută la întărirea sistemului imunitar și susține sitemul digestiv. Te-am făcut curios? Hai să vezi cum se face ceaiul kombucha.