• Rapoartele privind întreruperile Twitter au crescut brusc de la mai puțin de 50 la aproximativ 350 de rapoarte joi seara.
  • Musk s-a întâlnit cu unii dintre angajații de top pentru a încerca să-i convingă să rămână.
  • Cifrele evidențiază reticența unor angajați de a rămâne într-o companie în care Musk s-a grăbit să concedieze jumătate din angajați.

Se estimează că sute de angajați ai Twitter vor părăsi compania aflată în dificultate în urma ultimatumului dat de noul proprietar Elon Musk, care le-a cerut angajaților să se angajeze pentru ore lungi la intensitate mare” sau să plece. Într-un sondaj realizat pe aplicația Blind, care verifică angajații prin intermediul adreselor de e-mail de la locul de muncă și le permite acestora să împărtășească informații în mod anonim, 42% din 180 de persoane au ales răspunsul pentru Accept opțiunea de ieșire, sunt liber!”.

Un sfert au spus că au ales să rămână cu reticență” și doar 7% dintre participanții la sondaj au spus că au apăsat da pentru a rămâne, sunt tare”. Musk s-a întâlnit cu unii dintre angajații de top pentru a încerca să-i convingă să rămână, a declarat un angajat actual și un angajat care a plecat recent și care este în contact cu colegii de la Twitter.

Deși nu este clar câți angajați au ales să rămână, cifrele evidențiază reticența unor angajați de a rămâne într-o companie în care Musk s-a grăbit să concedieze jumătate din angajați, inclusiv conducerea de vârf, și schimbă fără milă cultura pentru a pune accentul pe orele lungi și pe un ritm intens.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Compania i-a notificat pe angajați că își va închide birourile și va reduce accesul la ecusoane până luni, potrivit a două surse. Ofițerii de securitate au început să dea afară angajații din birouri joi seara, a declarat o sursă. Twitter, care a pierdut mulți dintre membrii echipei sale de comunicare, nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Joi seară, versiunea aplicației Twitter folosită de angajați a început să încetinească, potrivit unei surse familiare cu acest subiect, care a estimat că versiunea publică a Twitter risca să se întrerupă în cursul nopții.

Dacă se va rupe, nu mai este nimeni care să repare lucrurile în multe domenii”, a declarat persoana, care a refuzat să fie numită de teama unor represalii. Rapoartele privind întreruperile Twitter au crescut brusc de la mai puțin de 50 la aproximativ 350 de rapoarte joi seara, potrivit site-ului Downdetector, care urmărește întreruperile de site-uri și aplicații.