Elon Musk a participat la mitingul lui Trump din Pennsylvania. CEO-ul Tesla a ales un tricou „Occupy Mars” și o șapcă MAGA neagră

Elon Musk a participat la mitingul lui Donald Trump din Butler, Pennsylvania, purtând un tricou „Occupy Mars” și o șapcă MAGA neagră. CEO-ul Tesla a fost văzut împreună cu Trump și cu contracandidatul JD Vance. Mitingul a avut loc în același loc în care a avut loc o tentativă de asasinat asupra lui Trump pe 13 iulie, scrie The Independent.

La miting, Trump l-a întâmpinat pe proprietarul X, identificându-l drept omul care „a salvat libertatea de exprimare” și un „constructor de rachete”. Musk s-a apropiat de Trump cu o șapcă de baseball neagră „Make America Great Again” și un tricou „Occupy Mars”, recunoscând că era „dark MAGA”, o aluzie la meme-ul de extremă dreapta.

Proprietarul SpaceX a părut să sară de bucurie, fluturându-și mâna înainte și înapoi către mulțimea din jurul său. Clipuri cu Musk în aer au fost publicate alături de imagini cu veverițe și scene din The Simpsons pe X.

„Am fost acolo, @elonmusk a sărit mai sus decât a văzut cineva vreodată. Unii oameni spuneau că este cel mai mare săritor al generației noastre. Mai sus decât Abraham Lincoln”, a scris un utilizator.

Co-președintele RNC Lara Trump, soțul ei Eric Trump și alți membri ai familiei au fost prezenți la miting. „Aceasta nu mai este o luptă între republicani și democrați, între stânga și dreapta, ci între bine și rău. Și dacă v-ați întrebat dacă Dumnezeu există și face minuni, am primit răspunsul aici, pe 13 iulie, chiar aici, în Butler, Pennsylvania”, a spus Lara.

Exit mobile version