• Este cea mai recentă mişcare în ceea ce promite să fie o confruntare juridică majoră între Twitter şi
  • Musk. Compania cu sediul în San Francisco încearcă să rezolve luni de incertitudine pentru afacerea sa.
  • În timp ce Musk încearcă să renunţe la tranzacţie din cauza a ceea ce el spune că este problema „spam bot” a Twitter.

Elon Musk depune o moţiune împotriva cererii de accelerare a procesului cu Twitter. Avocaţii miliardarului se opun solicitării companiei ca procesul să înceapă în septembrie.

Elon Musk a depus o moţiune prin care se opune solicitării Twitter de a accelera procesul privind planul său de a rezilia acordul de 44 de miliarde de dolari pentru compania de socializare.

Avocaţii lui Musk, în documentele depuse la tribunalul Delaware Chancery, au declarat că „cererea nejustificată” a Twitter de a grăbi procesul în cazul fuziunii în două luni ar trebui respinsă, notează The Guardian.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Este cea mai recentă mişcare în ceea ce promite să fie o confruntare juridică majoră între Twitter şi Musk. Compania cu sediul în San Francisco încearcă să rezolve luni de incertitudine pentru afacerea sa, în timp ce Musk încearcă să renunţe la tranzacţie din cauza a ceea ce el spune că este problema „spam bot” a Twitter.

Twitter l-a dat marţi în judecată pe Musk pentru încălcarea acordului de cumpărare a platformei de socializare, cerând unei instanţe din Delaware să îi ordone celei mai bogate persoane din lume să finalizeze fuziunea la preţul convenit de 54,20 dolari pe acţiune.

Compania a cerut ca procesul să înceapă în septembrie, deoarece acordul de fuziune cu Musk se încheie pe 25 octombrie 2022.

Avocaţii lui Musk au argumentat că disputa privind conturile false a fost fundamentală pentru valoarea Twitter şi a fost extrem de complexă din punct de vedere al faptelor şi al experţilor. Aceştia au cerut o dată a procesului pe 13 februarie anul viitor sau după această dată.

Pachetul de finanţare a datoriilor angajat de bănci pentru achiziţia lui Musk expiră în aprilie 2023. Aceasta înseamnă că, dacă procesul a început în februarie şi nu s-a încheiat până în aprilie, afacerea ar putea să se prăbuşească.

Twitter a refuzat să comenteze ultima moţiune a lui Musk.

Acţiunile Twitter au scăzut cu aproximativ 1% în tranzacţiile extinse.