• A trecut mult timp de când Elon Musk și-a dezvăluit ideile pentru un nou vehicul care să se adauge la gama Tesla în 2019.
  • Tesla Cybertruck este un vehicul care se așteaptă să revoluționeze sectorul auto și să îl catapulteze la un nou nivel.
  • Totul pare să indice că acesta va fi anul în care va începe producția și comercializarea acestui vehicul.

A trecut mult timp de când Elon Musk și-a dezvăluit ideile pentru un nou vehicul care să se adauge la gama Tesla în 2019. În ciuda așteptării și, deși cifra nu a fost confirmată, se estimează că există aproximativ un milion și jumătate de comenzi pentru Tesla Cybertruck, un vehicul care se așteaptă să revoluționeze sectorul auto și să îl catapulteze la un nou nivel.

Totul pare să indice că acesta va fi anul în care va începe producția și comercializarea acestui vehicul, pe care încă nu știm exact cum să îl clasificăm. Este un pick-up fără remorcă deschisă, este o mașină de familie mare de tip SUV, este un mini-van? Estetica este futuristă (lucru care caracterizează și restul vehiculelor Tesla) și particulară, asta e sigur. Îi acordăm lui Musk credit pentru faptul că modelele sale sunt, cel puțin, atrăgătoare.

Noi imagini cu Tesla Cybertruck

Pentru a pune gaz pe foc, noi imagini ale Cybertruck-ului sunt acum disponibile. Prima este un video foarte scurt pe care însuși Musk l-a postat pe rețeaua sa de socializare, Twitter, în care se poate vedea partea din față a mașinii în umbră, cu farurile liniare caracteristice aprinse. Aparent, este un mod de a anunța cât de aproape este producția, deoarece în titlu se spune că Cybertruck se află la sediul Tesla din Palo Alto (California).

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Dar, pe lângă aceste imagini oficiale, au mai fost scăpate și alte filmulețe de la un fan al acestui vehicul pe un forum al iubitorilor de Tesla Cybertruck în care sunt prezentate detalii ale Camionului, inclusiv suspensia, una dintre piesele care au stârnit cele mai mari așteptări în rândul adepților săi. Videoclipul a fost publicat pe Cybertruckowners.com.