• El a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.
  • Musk a demis rapid consiliul de administrație și directorii de top ai companiei.
  • Musk a vorbit la forumul de afaceri B20, înaintea unui summit al Grupului celor 20 de economii de vârf care are loc pe insula indoneziană.

Elon Musk i-a avertizat pe antreprenorii în devenire care vor să îi imite succesul să fie atenți la ceea ce își doresc”. Luni, în cadrul unui forum de afaceri din Bali, când a fost întrebat pe ce ar trebui să se concentreze un Elon Musk al Estului” în devenire, el a spus că nu era sigur câți oameni ar dori să fie în locul meu”.
Le-ar plăcea să fie ceea ce își imaginează că sunt eu, ceea ce nu este același lucru”, a continuat el. Musk a vorbit la forumul de afaceri B20, înaintea unui summit al Grupului celor 20 de economii de vârf care are loc pe insula indoneziană.

Noul deținător al Twitter s-a alăturat conferinței prin legătură video, la doar câteva săptămâni după ce a finalizat preluarea rețelei de socializare. Se aștepta ca el să participe personal la eveniment, dar ministrul guvernului indonezian Luhut Binsar Pandjaitan, responsabil cu coordonarea pregătirilor pentru summit, a declarat că Musk nu poate participa deoarece se pregătește pentru un proces în instanță în această săptămână.

Mărturiile au început luni în Delaware, unde acționarii Tesla contestă planul de compensații al lui Musk în calitate de director general, cu o valoare potențială de peste 55 de miliarde de dolari. Volumul meu de muncă a crescut destul de mult în ultima vreme”, a spus el cu un râs, într-o aluzie la afacerea Twitter. Adică, oh, omule. Am prea mult de lucru, asta e sigur”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Musk a apărut într-o cameră întunecată, spunând că a avut loc o pană de curent chiar înainte de a se conecta, cu fața sa proiectată pe un ecran mare deasupra sălii de summit. El a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari luna trecută și a demis rapid consiliul de administrație și directorii de top ai companiei.