• Contul lui Trump a fost suspendat în luna ianuarie din cauza dezinformărilor.
  • Acțiunile Twitter au scăzut cu 1.5% după anunțul lui Musk.
  • Elon Musk e gata să-l primească pe Donald Trump înapoi pe Twitter.

Elon Musk a catalogat decizia de interzicere a lui Trump de pe Twitter ca fiind o prostie imorală. Musk a recunoscut că îl va invita pe Trump să revină pe platformă, dacă tranzacția de 44 de miliarde de dolari va fi aprobată.

Nu e convins că Trump va accepta, deoarece fostul președinte al SUA s-a mutat pe propria platformă. Acum, anunțul lui Musk a dus la o scădere a acțiunilor Twitter cu 1.5%.

„Cred că nu a fost corect ca Donald Trump să fie interzis. Cred că a fost o greșeală, pentru că a îndepărat o mare parte din țară și nu a avut ca rezultat oprirea vocii lui Donald Trump. Cred că a avut un rezultat mai prost decizia decât dacă aveai o singură platformă unde toată lumea să poată să dezbată.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cred că răspunsul ar fi că aș întoarce decizia de suspendare a contului lui Trump. Desigur, nu o fac. Încă nu dețin Twitter. Nu este ca și cum e un lucru ce, cu certitudine, se va întâmpla, deoarece cum ar fi să nu ajung să dețin Twitter? Cred că a fost o decizie morală, proastă, să fie clar, și o prostie dusă la extrem”, a spus Elon Musk.