• BMW prezintă Vision Neue Klasse X, un vehicul electric futurist.
  • Noul model este pregătit să concureze cu EV-uri precum Tesla Model Y.
  • Vehiculul va intra în producția de serie în 2025, extinzând gama electrică a BMW.

Prima privire aruncată asupra BMW Vision Neue Klasse X, arată designul futurist și elegant al gamei de automobile electrice a companiei, care va ajunge pe șosele în 2025, scrie Business Insider.

Anul trecut, BMW a dezvăluit primele imagini ale Vision Neue Klasse – gama sa de vehicule electrice de nouă generație.

Vision Neue Klasse X este un model mai mare, de tip SUV, care va concura cu vehicule electrice precum Tesla Model Y, potrivit Bloomberg. Este o redefinire a mărcii BMW”, a declarat Oliver Zipse, președintele Consiliului de Administrație al BMW.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Acesta păstrează grila clasică BMW cu rinichi și farurile duble, cu o actualizare mai modernă. Aceste super-creiere sunt sisteme de calculatoare de înaltă performanță, concepute pentru a face ca șofatul să fie mai lin și mai eficient.

Automobilul se încarcă bidirecțional, ceea ce înseamnă că poate accepta energie electrică și o poate stoca pentru a realimenta gospodăria sau rețeaua electrică. Șoferii o pot folosi pentru a încărca o bicicletă electrică sau pentru a alimenta echipamente electrice în timpul campării, a precizat compania într-un comunicat de presă.

Citește și