• Cafeaua conține fitonutrienți și polifenoli.
  • Cafeaua are cel mai ridicat grad de consum zilnic dintre toate băuturile.
  • Oamenii spun că se simt mult mai bine după ce beau cafea.

Cafeaua este una dintre cele mai consumate și mai populare băuturi de pe glob, care îți oferă un amestec complex de diferite arome.

Furnizorii de cafea urmează un trend care reflectă schimbările din comportamentul clienților, așa că au din ce în ce mai multe cunoștințe cu privire la obținerea și prepararea cafelei. Gusturile tale sunt mai sofisticate și ești mult mai atent la originea și caracteristicile cafelei pe care o bei. Asta spun și angajații cafenelelor.

Andrei Rusu: „Vârsta medie a cumpărătorilor este de 25-30. Pleacă cu o dispoziție mult mai ridicată, odată cafeaua care le ridică toată dispoziția neplăcută, dar și vibe-ul care este în cafenea. Este un vibe plăcut, când vii dimineața și te întâmpină cineva cu zâmbetul pe buze și cafeaua are alt gust.”

Știu că și tu ești din ce în ce mai interesat să descoperi diferite sortimente și origini de cafea, cafea cu arome și cafea de specialitate. Dar alții abia acum descoperă gustul și beneficiile cafelei.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

„Am început să consum cafea acum puțin timp, înainte mi se părea că are un gust puțin cam amar și mi se părea că îmi dădea o stare de neliniște.’Când organismul meu nu era familiarizat cu cofeina și efectele acesteia, probabil atunci simțeam neliniște; acum sunt obișnuită și chiar o beau de plăcere.”, spune unul dintre clienții cafenelei