• Anul acesta, online-ul a crescut în 6 luni, cât în 3-4 ani obișnuiți.
  • Este primul an în care Black Friday-ul se desfășoară majoritar în online.
  • Retailerii online se așteaptă ca această ediție a Black Friday să explodeze.

Anul acesta, online-ul a crescut în 6 luni, cât în 3-4 ani obișnuiți. O spune Arthur Rădulescu, CEO-ul platformei de e-commerce MerchantPro.

În acest context, retailerii online se așteaptă ca această ediție a Black Friday să explodeze.

Dacă nu ai de gând să te uiți prea mult la bani pentru cumpărăturile din zilele următoare, hai să-ți arăt care sunt tendințele.

Puțin afectați sunt cei de pe zona de beauty&fashion.”, a spus Arthur Rădulescu, CEO Merchant Pro.

Pentru a ieși câștigător din Black Friday, cel mai important e să nu te arunci să cumperi doar pentru că site-ul anunță o reducere, ne sfătuișeste Arthur Rădulescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ar fi bine să comparăm prețurile pentru a ne asigura că este o reducere reală. Încă mai există magazine care practică abordări nu tocmai corecte de a crește prețurile și pe urmă a le reduce cu ocazia Black Friday.”, a explicat Arthur Rădulescu.

Drepturi pentru cumpărătorii online

Chiar și când vine vorba de cumpărături online există și o serie de drepturi ale consumatorilor. Avocata Ioana Doagă precizează care sunt acestea și mai explică și cum poate fi evitată frauda de Balck Firday.

Au dreptul ca pentru o perioadă de 14 zile de la data la care le sunt livrate produsele comandate online, au dreptul de a se retrage din acest contract.

Site-urile respective ale vânzătorilor trebuie să cuprindă datele de identificare ale vânzătorului. O descriere cât mai detaliată a produsului, prețul complet aferent al acelui produs.”, a mai spus Ioana Doagă, avocat și fondator DB Legal.