Harris și Trump și-au prezentat planurile pentru o economie mai puternică a SUA. Ce își propune fiecare candidat

Kamala Harris conduce în sondajele din Statele Unite, dar cu foarte puțin. Noaptea trecută, ambii candidați și-au prezentat concepțiile pentru o economie americană mai puternică. Trump merge mai departe pe taxe pe import, Harris vrea o clasă de mijloc mai prosperă.

Programul economic al lui Harris nu era clar. Care sunt noutățile?

Este o perioadă foarte sensibilă pentru ambii candidați la alegerile prezidențiale. Diferența dintre Kamala Harris și Donald Trump în sondaje este una foarte mică, așadar fiecare trebuie să arunce în luptă toate armele pe care le au, pentru că timpul până la alegeri este unu foarte scurt, mai puțin de două luni.

Scenele importante ale alegerilor sunt statele cheie, unde ambii candidați au șanse relativ egale. Două dintre aceste state sunt Carolina de Nord și Pennsylvania. În Pennsylvania, Kamala Harris a ținut un discurs unde și-a detaliat concepțiile pentru o economie americană mai puternică. Atitudinea Kamalei se bazează pe una pro-business și una pro-clasă de mijloc.

Donald Trump a fost Președinte, ce planuri are pentru un nou mandat?

Donald Trump a fost prezent la o fabrică de mobilă din Carolina de Nord, un alt stat cheie pentru alegeri. Acesta a promovat în continuare taxele vamale pentru importurile din alte țări. Trump a spus că s-a săturat ca statele din afara Americii să fure locurile de muncă din SUA.

Exit mobile version