• HORA spune că restaurantele nu ar mai trebui închise în funcție de rata de incidență
  • Creșterea cazurilor nu se leagă de restaurantele deschise, spun ei
  • HORA vine cu o serie de propuneri

Industria ospitalității a ajuns la capătul puterii. HORA a transmis un nou manifest sub hashtag-ul #ReconstruimHoreca. Ei trag un semnal de alarmă și anunță că nu vor mai rezista.

Antreprenorii din industria HoReCa vin cu mai multe variante. Ei vorbesc, în primul rând, despre prezentarea certificatului de vaccinare. Practic dacă te-ai vaccinat să poți să mergi la restaurant. Prezinți documentul și așa poți liniștit să iei masa sau să participi la un eveniment.

Apoi ei mai spun de prezentarea unui test PCR sau a unuia rapid făcut cu cel mult 48 de ore înainte de eveniment sau să iei masa a la carte. A treia variantă este să te testeze rapid chiar la intrarea în restaurant.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Antreprenorii spun că nu există studii concrete care să ateste faptul că există o legătură între restaurante și creșterea numărului cazurilor. Spun ei, toate restaurantele și hotelurile respectă reglementările. Și, în plus, au și un argument emoțional, acela că începe din nou să se încălzească, iar oamenii au nevoie să iasă, nu mai pot să stea blocați în casă.