• Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureștiului, își va pierde numele de la 1 ianuarie 2022
  • Acesta a fost inaugurat în 1971
  • Clădirea va trece printr-un proces de renovare, care vor fi finalizate în 2024

Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel Bucharest, după ce Compania Hotelieră InterContinental România şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, nu au prelungit contractul de management.

Hotelul a fost inaugurat în 1971, iar Intercontinental a fost primul brand hotelier internaţional care a intrat pe piaţa locală. Hotelul de cinci stele din centrul Capitalei are 22 de etaje, o înălţime de aproape 90 de metri şi 257 de camere şi apartamente.

După această tranziţie, hotelul va trece printr-un proces de renovare şi modernizare care înseamnă investiţii de 21 mil. euro. Lucrările vor începe anul viitor şi vor fi finalizate în 2024.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

“Astfel de schimbări pot induce poate o percepţie diferită, dar noi avem o echipă profesionistă, ne-am pregătit pentru acest moment, hotelul va continua să presteze acelaşi tip de servicii, nu ne aşteptăm să existe probleme legate de această tranziţie”‚ precizează Lucian Marinescu, membru al Consiliului de Administraţie în Compania Hotelieră Intercontinental, care administrează hotelul cu acelaşi nume din Bucureşti.