Conferința How To Be Web 2024 atrage peste 3.000 de participanți azi și mâine, la Face Convention Center

Conferința How to Web 2024 se desfășoară azi și mâine, la Face Convention Center, cu peste 3.000 de participanți din întreaga lume, inclusiv experți în tehnologie, antreprenori, investitori și reprezentanți ai mediului de afaceri. E unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie și startup-uri din Europa de Est, care oferă o platformă pentru învățare, networking și dezvoltare în afaceri. Dacă ți-ai luat bilet, ai ocazia să interacționezi cu peste 100 de speakeri internaționali, care vin de la companii precum Netflix, Google, Zoom sau Bolt, precum și cu autori și inovatori din industrie care au contribuit la schimbarea modului în care sunt construite produsele, echipele și startup-urile.

Un punct de interes major este competiția Spotlight, care oferă un premiu-investiție de 350.000 de eurostartup-urilor din regiune, facilitând accesul acestora la resurse valoroase pentru creștere și expunere, dar și subiecte pentru cei care își dezvoltă afaceri în tehnologie, inginerie și startup-uri, până la investiții, marketing și vânzări

Printre speakerii de top se numără April Dunford, autoarea cărții Obviously Awesome, Andy Budd cu The Growth Equation și Matt LeMay, cunoscut pentru Product Management in Practice. De asemenea, Cristobal Alonso oferă informații esențiale despre performanța în vremuri de criză prin cartea lor Perform in Times of Crisis. Sesiunile lor vor oferi participanților cunoștințe pentru a accelera carierele și practicile lor de afaceri.

Un alt punct central al evenimentului este networking-ul, cu zone dedicate care facilitează conexiunile rapide între participanți, mentori, investitori și lideri din industrie. Pentru a sprijini acest proces, conferința va oferi o aplicație mobilă care le va permite participanților să își programeze întâlniri și să se conecteze chiar înainte de începerea evenimentului.

Conferința How to Web 2024 este un eveniment cheie pentru cei care doresc să își dezvolte afacerile și să acceseze oportunități de investiții și parteneriate valoroase. E una dintre puținele ocazii de a interacționa cu experți globali, investitori de top din Europa și fondatori de startup-uri, unde poți accelera dezvoltarea afacerii tale, economisind luni sau chiar ani de eforturi în construirea unor relații similare.

Exit mobile version