În ce investești? Iată cele mai exclusiviste proprietăți imobiliare ale momentului

Știi deja că cea mai bună investiție este în imobiliare. Fie că la tine sau în altă țară, casele și
apartamentele sunt la mare căutare.

Robb Report și Manisol Global scot pe piață cele mai luxoase propietăți din lume.

Ce imobiliare interesante oferă?

Dacă ai visat vreodată să părăsești orașele agitate, acum este șansa ta, mută-te la o fermă. Lângă centrul orașului Petaluma, destul de aproape de San Francisco, noua dezvoltare numită Live Oak Farm oferă 14 locuințe, toate centrate în jurul unei ferme comunale. Scopul este ca rezidenții să poată să-și cultive propria hrană organică.

În Malibu, găsești o casă de 10 milioane de dolari. Casa a fost proiectată de celebrul arhitect David Lawrence Gray și este prezentată într-o publicație de design de lux. Reședința șic în stil arhitectural are vedere la Pacific din aproape toate colțurile din casă.

Și știi vorba aia, la o aruncătură de băţ de Seattle, în cartierul elegant Medina de pe malul lacului din Washington, o reşedinţă contemporană nou construită a ajuns pe piaţă pentru 28 milioane de dolari.
Mult, într-adevăr , dar este cea mai scumpă ofertă de pe piață în prezent în Medina. Bill Gates și Jeff Bezos au numit locul ăsta „acasă”.

Ce facilități intră în prețul acesta?

Pe lângă faptul că e luminoasă și aerisită, casa are șase dormitoare, un living în plan deschis, zonă de luat masa și bucătărie, o sală de vinuri, un bar de degustare, un lift, o saună și două apartamente principale.

Mai ai de văzut o ultimă locuință: Casa Glass Oaks întruchipează culmea izolarii, luxului și liniștii. Reședința are o bucătărie, un garaj pentru 3 mașini, apartamente principale duble, două spații pentru divertisment, o sală media, spații de luat masa formale și informale, o bucătărie principală, o bucătărie secundară, și o bucătărie de vară în aer liber.

Exit mobile version