• Pandemia a dat naștere ideilor bune de business. Cel puțin asta a simțit Dan Dumitru, care are o firmă de marketing online
  • Anul trecut, la câteva luni de când a început pandemia, și-a deschis un magazin online cu produse de tip Do It Yourself
  • Copiii, cel puțin, dar și părinții, sunt încântați de idee. A venit la fix în perioada de lockdown

Pandemia a dat naștere ideilor bune de business. Cel puțin asta a simțit Dan Dumitru, care are o firmă de marketing online.

Anul trecut, la câteva luni de când a început pandemia, și-a deschis un magazin online cu produse de tip Do It Yourself. Cu picturi pe numere, puzzle-uri 3D și goblenuri aduse din toate colțurile Europei. A investit 10.000 de euro și acum are o cifră de afaceri de 200.000 de euro.

Dan Dumitru, owner Dego.ro: „Cel mai popular produs Dego este pictura pe numere, mai puțin cunoscut în România. Avem niște kituri de pictură cu pensule, cu pânză de bumbac întinsă pe șasiu de lemn.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Pentru un puzzle 3D vei plăti cel puțin 60 de lei. Iar pentru un tablou cu pictură pe numere prețurile încep de la 120 de lei.

Alexandru, elev: „Îmi place schița grafică. Îți dă o imagine pe care trebuie tu s-o conturezi. Poți s-o faci cum vrei tu, s-o detaliezi.”

Copiii, cel puțin, dar și părinții, sunt încântați de idee. A venit la fix în perioada de lockdown.

Corina, mamă: „Epuizasem deja toate jocurile din casă și jucăriile și a trebuit să găsesc o alternativă. Cred că este momentul să mai insistăm și pe dezvoltarea inteligenței pratice.”