• Elon Musk a luat decizia de a cumpăra aplicația Twitter pentru suma de peste 40 de miliarde de dolari.
  • Din cauza opiniilor personale pe care fondatorul Tesla le împărtășea în mediul online, mai multe persoane s-au opus acestei decizii.
  • Conducerea i-a sfătuit pe angajați să nu se alarmeze.

Elon Musk a luat decizia de a cumpăra aplicația Twitter pentru suma de peste 40 de miliarde de dolari, însă argumentele sale neclare îi îngrijorează pe angajați. Cu toate acestea, conducerea i-a sfătuit să nu se alarmeze.

În urma unui consiliu de administrație al Twitter, Elon Musk s-a oferit să plătească suma de 44 de miliarde de dolari, pentru a deveni noul CEO al companiei.

„Este o perioadă de disconfort și de incertitudine autentică. Cei mai mulți dintre noi cred profund că Twitter este mult mai mult decât o platformă tehnologică.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Avem o responsabilitate profundă față de societate. Sper ca noul nostru proprietar să înțeleagă asta”, a spus Edward Perez, manager de proiect în cadrul echipei „Sănătate societală” a Twitter.

Mai multe persoane condamnă decizia lui Elon Musk de a cumpăra aplicația

Mai mult decât atât, din cauza opiniilor personale pe care fondatorul Tesla le împărtășea în mediul online, mai multe persoane s-au opus acestei decizii. „Omul ăsta trebuie să ne lase în pace”, a spus un vechi angajat, înainte ca tranzacția să se finalizeze.

„Twitter, ca și companie, a fost întotdeauna singura mea problemă și cel mai mare regret. A fost deținută de Wall Street și de modelul publicitar. A o lua înapoi de la Wall Street este primul pas corect”, a mărturisit cofondatorul Twitter, Jack Dorsey.

„Twitter a primit proiecții de creștere uriașe de la investitorii activiști pe care nu le ating în acest momen. În astfel de situații, există o presiune uriașă, așa că privatizarea oferă o ușurare”, au fost cuvintele lui Daisley pentru Financial Times.

„Multe dintre lucrurile de anvergură despre care a vorbit sunt lucruri la care compania lucra deja, inclusiv deschiderea algoritmului. Cred că este mai complexă decât știe sau înțelege el probabil”, a mărturisit fostul director al Twitter.