• Case de 1 euro scoase la vânzare
  • Un nou oraș italian, Castiglione di Sicilia, oferă case la 1 euro
  • Majoritatea caselor sunt în regiunile vechi ale orașului și necesită renovări
  • Cumpărătorii vor trebui să plătească o asigurare în valoare de 4.000 de euro

Mania caselor la prețul de 1 euro continuă în Italia. Un nou orășel de pe coasta estică a Siciliei vrea să convingă oamenii să se mute și oferă 900 de case la prețul unei cafele.

Trăim vremuri incerte din cauza pandemiei, cine știe când vom mai putea călători?! O certitudine este că mania caselor la 1 euro va continua în Italia. Ultimul orășel pe listă este Castiglione di Sicilia. 900 de case abandonate au fost scoase la vânzare la prețuri mici. Asta după ce populația orașului a scăzut de la 14.000 la 3.000. Nu toate casele vor porni de la 1 euro, ci în funcție de starea în case se află. Iar dacă va exista interes din mai multe părți pentru o proprietate, va fi organizată o licitație.

Care sunt condițiile pentru a cumpăra o astfel de casă?

Doritorii pot să intre în contact cu primăria orașului și să aibă un plan detaliat despre ce tip de casă și-ar dori și cum plănuiesc să o renoveze. Ei trebuie să-și ia angajamentul să refacă imobilul în maxim 3 ani. Dacă în alte orașe au fost cerute garanții care sunt returnate când este finalizată renovarea, în Castiglione di Sicilia viitorii proprietari vor plăti o asigurare la bancă în valoare totală de 4.000 de euro.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?