• Actorul din ,,Pirații din Caraibe„, în vârstă de 59 de ani, pare să fie în continuare în plină ascensiune după ce a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții.
  • ,,Neînfricat, dar uman, la fel ca Sauvage„, se arată în legenda Instagram.
  • Deşi reclama realizată de Depp pentru acest parfum a dispărut de la televiziuni după acuzaţiile formulate împotriva actorului, clipul a revenit în cele din urmă pe micile ecrane.

Johnny Depp, vedeta seriei de filme ,,Pirates of the Caribbean’‘, în vârstă de 59 de ani, pare să fie într-o conjunctură favorabilă după câştigarea procesului de defăimare intentat fostei soţii Amber Heard la începutul acestei veri, dovadă fiind un contract multianual pe care l-a semnat recent cu Dior, scrie presa din străinătate.

Potrivit contractului – a cărui valoare este o sumă de şapte cifre, conform relatărilor din presă -, actorul cu trei nominalizări la premiile Oscar, care a început colaborarea cu casa de modă Dior în 2015, va redeveni imaginea parfumului pentru bărbaţi Sauvage, potrivit TMZ.

Dior Beauty a postat luni pe Instgram, într-un mesaj publicat în colaborare cu Depp, fotografii alb-negru realizate de fotograful Greg Williams înaintea unui concert pe care vedeta l-a susţinut alături de Jeff Beck la Paris.

FOTO – Instagram

,,Neînfricat, deşi uman, exact ca Sauvage”, spune textul care însoţeşte fotografia.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Imaginile realizate de Williams vor fi utilizate într-o nouă campanie pentru Dior, potrivit informaţiilor obţinute de TMZ.

Deşi reclama realizată de Depp pentru acest parfum a dispărut de la televiziuni după acuzaţiile de abuz formulate împotriva actorului, clipul a revenit în cele din urmă pe micile ecrane înainte chiar ca Depp să câştige procesul.