• KFC le spune clienților că va adăuga varză la unele dintre produsele sale, deoarece culturile de salată verde din întreaga țară au fost distruse de inundații.
  • Producătorii din întreaga lume se confruntă cu o penurie de diferite tipuri, deoarece livrările continuă să fie diminuate sau întârziate de o serie de crize.
  • McDonald’s a fost, de asemenea, forțat să nu mai vândă porții medii și mari de cartofi prăjiți după întârzierile transporturilor de cartofi către țară.

KFC este forțat să facă din nou modificări de meniu în Australia, scrie CNN. Lanțul de fast-food este afectat de lipsa de ingrediente cheie. De data asta nu mai au salată verde.

Compania a postat un mesaj pe site-ul său local săptămâna aceasta în care le spune clienților că va adăuga varză la unele dintre produsele sale, deoarece culturile de salată verde din întreaga țară au fost distruse de recentele inundații.

Folosim un amestec de varză pentru toate produsele care conțineau înainte doar salată verde”, spun responsabilii, invocând o penurie în urma apelor mari din New South Wales și Queensland.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Schimbarea va afecta restaurantele KFC din acele state, precum și Victoria, Teritoriul Capitalei Australiane și Tasmania și se așteaptă să renunțe pentru moment la Zinger Burgers și wrapurile Crunch Twister.

Producătorii de alimente din întreaga lume se confruntă cu penurie de diferite tipuri, deoarece livrările continuă să fie diminuate sau întârziate de o serie de crize, inclusiv lipsa forței de muncă cauzată de pandemie, vremea nefavorabilă și războiul Rusiei cu Ucraina.

La începutul anului, KFC din Australia s-a chinuit chiar să își asigure cel mai important ingredient: pui proaspăt.

Între timp, în Japonia, McDonald’s a fost, de asemenea, forțat temporar să nu mai vândă porții medii și mari de cartofi prăjiți după întârzierile în transporturilor de cartofi către țară.

Vara trecută, milkshake-urile au fost temporar indisponibile la McDonald’s din Regatul Unit din cauza unor probleme similare.

Iar Nando’s, popularul lanț britanic, a fost forțat să-și închidă unele dintre restaurantele sale, după ce a rămas fără pui pentru felul său de mâncare peri peri.

În Statele Unite, lanțuri precum Taco Bell și Chick-fil-A au fost, de asemenea, afectate de lipsa de ingrediente în timpul pandemiei, forțându-le să retragă temporar anumite oferte pentru clienți.