• Pe 13 noiembrie, 4 milioane de produse vor avea reduceri de 300 milioane lei
  • 54% dintre români intenționează să facă cumpărături de Black Friday în acest an
  • Black Friday la Emag este pe 13 noiembrie

Suntem în luna Black Friday când toate magazinele caută să-și impresioneze clienții cu cele mai bune oferte. Mâine e rândul celui mai mare retailer din România – eMag – să-și expună reducerile, în a zecea ediție.

Emag are peste 4 milioane de produse la ofertă și reduceri totale de 300 de milioane de lei. Retailerul se așteaptă ca în acest an să vândă de 585 de milioane de lei, cu 17 % mai mult decât anul trecut. Emag si-a propus sa livreze toate coletele pana pe 27 noiembrie.

Sunt magazine unde Black Friday durează o lună. Media Galaxy și Altex au început campania pe 30 octombrie și o vor încheia pe 2 decembrie.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Specialiștii spun că miza mare anul acesta sunt laptopurile pentru gaming.

Eu cred că cele mai căutate gadgeturi o să fie cum s-a întâmplat în fiecare an, da, telefoane, televizoare, laptopuri și console de gaming, cred că și aici se va plusa destul de tare. Ne uităm la televizoare cu o diagonală mare. Nu știu, cum o să facă retailerii anul acesta, dar eu clar aș pregăti niște surprize pe laptopurile de gaming”, a spus Andra Pătru, consultant strategic.

13 noiembrie nu înseamnă zi de ghinion

Înseamnă a 10 a ediţie de Black Friday în România. Vreau să îţi amintesc puţin imaginea primului Black Friday: câteva magazine care au fost pe fază au pus un banner negru vineri dimineaţa şi au scăzut câteva preţuri. Cererile au fost cu mult subestimate şi site-urile au fost depăşite.

În 2014, vinerea neagră a fost într-adevăr neagră pentru emag. Sute de produse care valorau mii de lei au fost vândute din greşeală cu maxim 8 lei. Paguba a depăşit un milion de lei.

Anul trecut câteva mii de magazine online au avut campanie de Black Friday. Surpriza pe care emag a pregătit-o a fost un Ferrari la promoție, cu o reducere de 45.000 de euro, până la 263.000 de euro. Anul acesta, Emag te așteaptă cu 4 miliarde la reducere. Este anul în care consumul a crescut puternic în primele nouă luni, iar clienții au migrat masiv în online.