• McDonald’s deschide 50 de restaurante noi și angajează 20.000 de persoane.
  • Directorul executiv McDonald’s: „Mișcările pe care le-am anunțat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm”

McDonald’s recrutează încă 20.000 de oameni și va deschide 50 de restaurante noi în Marea Britanie și Irlanda, transmite Mirror.

Lanțul de fast-food a anunțat că are ca scop angajarea mai multor oameni și înființarea noilor francize în anul următor.

Totodată, compania a declarat că noile posturi nu înlocuiesc locurile de muncă pierdute la începutul pandemiei de coronavirus.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Directorul executiv Paul Pomroy: „Este fantastic să poți oferi șansa a 20.000 de persoane de a lucra cu noi. Fără îndoială, pandemia a avut un impact uriaș asupra oportunităților de angajare a multor oameni. Este o mare responsabilitate, iar mișcările pe care le-am anunțat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm și să investim în comunitățile și economiile locale pe care le deservim”.

Afacerile McDonald’s în România au scăzut anul trecut cu 8% în contextul pandemiei de Covid-19 care a afectat puternic piaţa de restaurante din toată lumea. Astfel, compania a ajuns la vânzări de puţin sub 180 mil. euro, faţă de peste 194 mil. euro înaintea pandemiei, con­form datelor din raportul grupului.