• Peste 15.000 de oameni au mers la Miami pentru o conferință de două zile despre criptomonede
  • Printre speakeri a fost și Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, care a spus că „Bitcoin schimbă totul“
  • Primul anunț mare al zilei a fost că platforma eToro își va muta sediul principal la Miami

Peste 15 mii de oameni din întreaga lume s-au adunat noaptea trecută la Miami. Numitorul comun – Bitcoin. Șeful Twitter, Jack Dorsey, a urcat pe scenă și a fost certat de o persoană pentru interzicerea lui Donald Trump de pe social media.

„Există ceea ce numim drepturile omului. V-ați implicat în alegerile prezidențiale!”

Oameni care și-au construit companii sau platforme având la baza Bitcoin s-au adunat la Mana Wynwood Convention Center din Miami. Și au avut motive de bucurie: înainte de eveniment a fost anunțat că a doua cea mai mare platformă de exchange, eToro, își muta sediul la Miami. Oraș care devine astfel un hub important în lumea criptomonedelor.
Iar primarul orașului nu vrea să se oprească aici.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Francis Suarez, primarul orașului Miami: „Pentru mine, această călătorie de a încerca să construiesc capitala Bitcoin și Blockchain a lumii a început cu mult înainte să scriu mesajul pe Twitter care a fost auzit peste tot în lume: „Cum pot să ajut?”

Pe scenă au urcat și frații Winklevoss, cunoscuți pentru procesul cu Mark Zuckerberg cu privire la ideea prin care a apărut Facebook. Ei au spus că Bitcoin va ajunge la 250 de mii de dolari pana la finalul lui 2022. Elon Musk a fost inamicul public, fiind chiar și injurat pe scenă. Asta dupa ce valoarea Bitcoin a scazut in urma deciziei Tesla de a retrage plata cu criptomonede. Șeful Twitter, Jack Dorsey, a primit însă aplauze.

Jack Dorsey, CEO Twitter: „Pentru mine, Bitcoin schimbă absolut totul. Ceea ce mă atrage cel mai mult la el este ceea ce reprezintă. Condițiile care au dus la crearea lui sunt atât de rare și speciale și prețioase. Nu cred că o să existe ceva mai valoros cât timp voi trăi la care să pot lucra.”