Marius Tucă a vorbit cu antreprenorul Mihai Drăghici în cadrul emisiunii Marius Tucă Show de miercuri, 13 ianuarie 2021.

„Am avut examene, nu teste. Am dezvoltat partea creativă acum mulți ani. Tata e mare pictor și mama știe 8 limbi”, s-a introdus Mihai Drăghici.

Mihai Drăghici e atunci când pleci în State, îți trăiești visul american și te întorci în România pentru bunica ta. Cu Marius Tucă, antreprenorul a vorbit despre ciudățenii high-tech și despre dorul de bunica.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„M-am dus în California la fratele meu. Am schimbat ecranele prin net. Am ajuns la 300 de ecrane. Au vrut să vândă compania. Au vrut ecranele noastre. Și i-am spus că vreau soft-ul pe care l-am creat, nu banii. Am fugit în San Antonio cu soft-ul și am luat toți prietenii din liceu. Dar toți banii i-am băut. Apoi m-am deșteptat. Trebuie să reinvestești profitul, nu să-l bei. Nu mai merge , la revedere”, a spus Mihai Drăghici despre prima experineță antreprenorială.

Întrebat de Marius Tucă despre revenirea sa în România, Mihai Drăghici a spus că a fost greu. A trebuit să o ia de la început, ca un străin.

Mihai Drăghici: „În 2017 am venit în România. Mi-a luat mult timp să ajung aici pentru că am renunțat la cetățenie, dar în 1995 am refăcut-o. Pașaportul mi-a expirat. Am venit ca american și mi-am refăcut cetățenia.”

Despre planurile sale de acum, antreprenorul Mihai Drăghici a dezvăluit că lucrează la un tip de robot pentru sistemul de sănătate.

Mihai Drăghici: „Fac roboți inteligenți, telemedicină. Se plimbă robotul noaptea prin spital și monitorizeaza, ia temperatura.”

Marius Tucă Show, la Aleph News. Smart is the new sexy.