• Ministrul Alexe a anunțat că românii pot cumpăra mașini Tesla prin Rabla Plus.
  • Tesla nu are reprezentanță în România.
  • Românii pot cumpăra mașini Tesla de la o firmă din Ungaria.

Românii au aflat din Ungaria prețul noii Dacia Spring: în jur de 8500 de euro cu tichet Rabla Plus.

Tot din Ungaria vor putea să-și ia și mașini Tesla prin programul Rabla Plus, a anunțat triumfător ministrul Mediului, Costel Alexe.

Alexe a reușit o performanță rară. Îi ajută pe români să cumpere o mașină care nu există oficial în România. Tesla nu are o reprezentanță deschisă la noi în țară, nu are service, nu are încărcătoare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Am avut mai multe discuții și vă anunț că am reușit să introducem în ghid că românii își pot achiziționa mașini Tesla prin programul Rabla Plus„, a spus ministrul Alexe în ziarul Pulsul Ieșean.

În ghidul despre care vorbește Alexe este o singură firmă care vinde mașini Tesla. Este o firmă din Ungaria despre care se spune că nu are nicio legătură cu compania lui Elon Musk și vinde mașini la suprapreț în România.

E o firmă din Ungaria care vinde mașini electrice în România fără aprobarea celor de la Tesla. Vând la un preț exorbitant. Chiar dacă iei cei 10.000 de euro de la stat, mașina tot este mai scumpă decât în străinătate„, spune Rareș Vrânceanu, fondatorul drivetesla.ro.

Poate ministrul Alexe a vorbit cu cei de la Tesla în engleză. Discursul său rămâne în istorie.