• Transport for London difuzează, de asemenea, muzică clasică în unele stații de metrou în încercarea de a combate comportamentul antisocial.
  • Nu este prima dată când un restaurant McDonald’s folosește muzica clasică pentru a combate comportamentul antisocial.
  • O filială din Shepherds Bush, în vestul Londrei, a introdus aceste măsuri și a declarat că a înregistrat o reducere a incidentelor.

Muzica clasică va fi difuzată într-o filială a McDonald’s în încercarea de a combate comportamentul antisocial al tinerilor, potrivit unui raport. Muzica compozitorului și pianistului Beethoven și a altora ar putea fi ascultată în curând la lanțul de fast-food din Wrexham, în nordul Țării Galilor.O filială din Shepherds Bush, în vestul Londrei, a introdus aceste măsuri și a declarat că a înregistrat o reducere a incidentelor.

Se spune că personalul de acolo ar dori să renunțe la melodiile pop pentru a descuraja grupurile de tineri să se adune și să provoace probleme. Acest lucru se întâmplă după ce au fost loviți cu monede în timpul unui conflict în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane, potrivit The Sun.

De asemenea, sucursala își va opri WiFi-ul gratuit în timpul serii, iar muzica clasică va fi difuzată începând cu ora 17.00. Inspectorul de poliție Luke Hughes a declarat pentru ziar: Dacă nu cumva avem câțiva entuziaști locali și indisciplinați ai lui Beethoven, acest lucru ar trebui să descurajeze unele probleme”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu este prima dată când un restaurant McDonald’s folosește muzica clasică pentru a combate comportamentul antisocial. O filială din Shepherds Bush, în vestul Londrei, a introdus aceste măsuri și a declarat că a înregistrat o reducere a incidentelor.

În 2017, au existat 71 de rapoarte de infracțiuni în sucursala de pe Uxbridge Road sau în apropierea acesteia, dar acestea au scăzut semnificativ atunci când s-a pus muzică clasică, potrivit managerului.

Atul Pathak, a cărui companie administrează 31 de restaurante în capitală, a declarat la acea vreme: Lucrând împreună cu poliția și consiliul local din Shepherd’s Bush pentru a-i ajuta în combaterea comportamentului antisocial persistent, ne-am gândit că difuzarea de muzică clasică în anumite momente ale zilei ar ajuta la stabilirea unui ton diferit și mai calm.

Funcționează foarte bine și a fost primită pozitiv de mulți clienți, atât de mult încât ne gândim cu adevărat unde am putea să o introducem și în alte locuri.

Transport for London difuzează, de asemenea, muzică clasică în unele stații de metrou în încercarea de a combate comportamentul antisocial.