• Alex Rada a creat o platformă care îți aduce bucătarul la tine acasă
  • O cină romantică te costă cel puțin 400 de lei
  • Alex a investit 10.000 de euro în platforma Chefs of Romania

Nu ai timp de restaurant? Lasă că vine el la tine acasă! Alex Rada e consultant culinar și a creat la finalul anului 2020 o platformă de pe care îți alegi bucătarul potrivit gusturilor tale.

Alex Rada, consultant culinar & fondator Chefs of Romania: Bucătarul își asumă că el face cumpărăturile, vine acasă la client, îi gătește, iar la sfârșitul programului lasă totul impecabil în urma lui. Deci tot el face și curățenie.

Andrei și Diana au sărbătorit în avans Valentine’s Day și au chemat un bucătar la ei acasă care să le gătească.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Andrei, inginer de costuri: Te afli și în siguranță în proria casă, poți afla și chestii de la bucătarul pe care l-ai chemat. Secrete…

Diana, actuar: Sărbătorim cumva inedit, că de fapt asta este ideea platformei, să chemi un bucătar la tine, sărbătorind inedit.

Răzvan este bucătar și le-a pregătit un mic aperitiv și rață la cuptor celor doi îndrăgostiți.

Răzvan Constantin, bucătar: În urma căutărilor mele pe Facebook, pe Instagram, am descoperit această platformă și am observat că ne ajută foarte mult și ne permite să mergem acasă la oameni să le gătim.

Pentru o cină romantică prețurile încep de la 400 de lei. Iar dacă ai un eveniment corporate sare de 2.500 de lei. Prețul crește în funcție de numărul de persoane și dorințele tale culinare.