• Nu vor fi inițiate măsuri disciplinare împotriva salariaților pentru oprirea voluntară a lucrului
  • Chestiunea micșorării salariilor va fi discutată în cadrul unei întâlniri ulterioare dintre sindicaliști și oficialii Metrorex
  • Părțile au mai convenit că nu vor fi inițiate măsuri disciplinare împotriva salariaților pentru oprirea voluntară a lucrului

Metrorex nu va efectua disponibilizări de personal și va caută alte soluții pentru rezolvarea problemelor de natură economică, conform discuțiilor dintre Unitatea Sindicatul Liber Metrou și conducere. Nu vor fi inițiate măsuri disciplinare împotriva salariaților pentru oprirea voluntară a lucrului.

Chestiunea micșorării salariilor va fi discutată în cadrul unei întâlniri ulterioare a părților.

Administrația Metrorex recunoaște calitatea USLM de sindicat reprezentativ la nivel Metrorex și semnatar al contractului colectiv de muncă 2020/2021.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Părțile au mai convenit că nu vor fi inițiate măsuri disciplinare împotriva salariaților pentru oprirea voluntară a lucrului.

Angajații Metrorex au declanșat vineri, 26 martie, un protest, ocupând liniile. Compania a anunțat că acțiunea de ocupare a metroului a produs pagube de 2.826.642 lei.

Metrorex a anunțat se va îndrepta împotriva celor responsabili de aceste pagube folosind toate mijloacele legale la dispoziție. Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă declara că miza acțiunii au fost banii pe care firma sindicatului îi încasează din chiriile de la spațiilor comerciale.