• Musk a declarat de mult timp că intenționează să găsească un nou lider pentru Twitter.
  • Musk a anunțat vineri numirea ei.
  • Ea a declarat că este dedicată viitorului Twitter și a spus că feedback-ul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Linda Yaccarino, recent numită în funcția de CEO al Twitter, a declarat sâmbătă, într-un mesaj postat pe Twitter, că a fost inspirată de viziunea proprietarului Elon Musk de a crea un viitor mai luminos și că este încântată să contribuie la transformarea platformei de socializare, scrie Telegraph India.

A fost prima dată când Yaccarino a vorbit în public de când a apărut joi vestea că se află în discuții pentru a deveni următorul CEO al Twitter. Musk, care a ocupat funcția de CEO de la preluarea Twitter de către acesta, în valoare de 44 de miliarde de dolari, în octombrie anul trecut, a anunțat vineri numirea ei.

Am fost mult timp inspirată de viziunea lui Musk de a crea un viitor mai luminos. Sunt încântat să ajut să aduc această viziune la Twitter și să transformăm împreună această afacere!”, a scris Yaccarino pe Twitter. Yaccarino, care, în calitate de șefă de publicitate la NBCUniversal, deținută de Comcast Corp, a petrecut mai mulți ani modernizând afacerea de publicitate. Ea a declarat că este dedicată viitorului Twitter și a spus că feedback-ul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Yaccarino va prelua conducerea unei platforme de socializare care a încercat să inverseze o scădere a veniturilor din publicitate și care este asaltată de provocări, alături de o datorie mare. De când Musk a achiziționat Twitter, agenții de publicitate s-au ferit de platformă, îngrijorați de faptul că reclamele lor ar putea apărea alături de conținut nepotrivit, după ce compania a pierdut aproape 80% din personal.

La începutul acestui an, Musk a recunoscut că Twitter a suferit o scădere masivă a veniturilor din publicitate.

În timp ce Musk a declarat că Yaccarino va ajuta la construirea unei aplicații cu totul”, despre care a spus anterior că ar putea oferi o varietate de servicii, cum ar fi plățile peer-to-peer, alegerea unui veteran în domeniul publicității a semnalat că reclamele digitale vor continua să fie un punct central al afacerii. Musk a declarat de mult timp că intenționează să găsească un nou lider pentru Twitter.

Musk, care este și directorul general al producătorului de vehicule electrice Tesla Inc, a declarat vineri că aducerea lui Yaccarino la conducerea Twitter îl va ajuta să se dedice mai mult timp Tesla.

Citește și