• Musk a declarat de mult timp că intenționează să găsească un nou lider pentru Twitter.
  • Musk a anunțat vineri numirea ei.
  • Ea a declarat că este dedicată viitorului Twitter și a spus că feedback-ul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Linda Yaccarino, recent numită în funcția de CEO al Twitter, a declarat sâmbătă, într-un mesaj postat pe Twitter, că a fost inspirată de viziunea proprietarului Elon Musk de a crea un viitor mai luminos și că este încântată să contribuie la transformarea platformei de socializare, scrie Telegraph India.

A fost prima dată când Yaccarino a vorbit în public de când a apărut joi vestea că se află în discuții pentru a deveni următorul CEO al Twitter. Musk, care a ocupat funcția de CEO de la preluarea Twitter de către acesta, în valoare de 44 de miliarde de dolari, în octombrie anul trecut, a anunțat vineri numirea ei.

Am fost mult timp inspirată de viziunea lui Musk de a crea un viitor mai luminos. Sunt încântat să ajut să aduc această viziune la Twitter și să transformăm împreună această afacere!”, a scris Yaccarino pe Twitter. Yaccarino, care, în calitate de șefă de publicitate la NBCUniversal, deținută de Comcast Corp, a petrecut mai mulți ani modernizând afacerea de publicitate. Ea a declarat că este dedicată viitorului Twitter și a spus că feedback-ul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Yaccarino va prelua conducerea unei platforme de socializare care a încercat să inverseze o scădere a veniturilor din publicitate și care este asaltată de provocări, alături de o datorie mare. De când Musk a achiziționat Twitter, agenții de publicitate s-au ferit de platformă, îngrijorați de faptul că reclamele lor ar putea apărea alături de conținut nepotrivit, după ce compania a pierdut aproape 80% din personal.

La începutul acestui an, Musk a recunoscut că Twitter a suferit o scădere masivă a veniturilor din publicitate.

În timp ce Musk a declarat că Yaccarino va ajuta la construirea unei aplicații cu totul”, despre care a spus anterior că ar putea oferi o varietate de servicii, cum ar fi plățile peer-to-peer, alegerea unui veteran în domeniul publicității a semnalat că reclamele digitale vor continua să fie un punct central al afacerii. Musk a declarat de mult timp că intenționează să găsească un nou lider pentru Twitter.

Musk, care este și directorul general al producătorului de vehicule electrice Tesla Inc, a declarat vineri că aducerea lui Yaccarino la conducerea Twitter îl va ajuta să se dedice mai mult timp Tesla.

Citește și