• Olga şi-a transformat pasiunea în profesie
  • Artista are 35 de ani şi iubeşte ceea ce face
  • Olga vrea să creeze o păpuşă unică, cu care să cucerească întreaga lume

O artistă din Ucraina insuflă viaţă păpuşilor pe care le creează. Olga face design-ul lor iar apoi cu ajutorul unui producător obţine păpuşa propriu-zisă pe care ea o pictează în funcţie de personaj.

A văzut această tehnică pe internet iar după ce a încercat a fost de neoprit. Tânăra de 33 de ani a ajuns să-şi transforme hobby-ul în profesie. Este contactată pentru comenzi pe care le realizează cu o asemănare uluitoare.

Olga a făcut o păpuşă Gigi Hadid care este identică cu celebrul model. De asemenea a pictat-o şi pe actriţa Robin Wright din serialul House of Cards.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Olga Kamenetskaya, artist şi designer: ,,Eu mi-am cumpărat câteva materiale cu care aş fi putut să desenez şi eu. Aşa am desenat prima mea păpuşă. Prima mea lucrare mi s-a părut foarte frumoasă şi diferită, dar după o lună nu mă puteam uita la ea pentru că mi se părea urâtă.(…) „Acum eu trec de la pur şi simplu de la a desena păpuşile la crearea propriei mele păpuşi. (…) Visul meu este ca să ajung cu păpuşile mele în istorie.”

Criticul de artă, Maria Bila Sevschi apreciază pictura şi design-ul cu care Olga reuşeşte să personalizeze fiecare păpuşă.

Maria Bilasevschi, critic de artă: „Cred că această procedură de a oferi o viaţă, de a scoate umanitatea dintr-o păpuşă de plastic şi mai ales folosirea de mijloace artistice, ne afirmă că artiştii de astăzi nu numai că sunt plurivalenţi dar şi ultra implicaţi în societate.”