O companie aeriană din Maroc anulează zborurile fanilor de la Cupa Mondială, invocând restricțiile impuse de Qatar

  • RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților.
  • Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta.
  • Marți, o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Compania aeriană națională a Marocului a anunțat că anulează toate zborurile pe care le avea programate pentru miercuri pentru a transporta suporterii la Doha pentru semifinala Cupei Mondiale, invocând ceea ce a spus că este o decizie a autorităților qatareze.

Ca urmare a ultimelor restricții impuse de autoritățile din Qatar, Royal Air Maroc regretă să informeze clienții cu privire la anularea zborurilor lor operate de Qatar Airways”, a declarat compania aeriană într-o declarație trimisă prin e-mail.

Biroul internațional de presă al guvernului din Qatar nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.
Royal Air Maroc declarase anterior că va pune la dispoziție 30 de zboruri suplimentare pentru a-i ajuta pe fani să ajungă în Qatar pentru meciul de miercuri seară din semifinala cu Franța, dar marți o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Anularea celor șapte zboruri programate pentru miercuri înseamnă că RAM a putut efectua doar cele șapte zboruri de marți, lăsându-i pe fanii care își rezervaseră deja bilete la meci sau camere de hotel în imposibilitatea de a călători.

RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților. Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta. Qatar Airways nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta.