• Hotelierii au fost luaţi prin surpindere în această mini vacanţă
  • Gradul de ocupare a ajuns în unele hoteluri la 100%
  • Hotelierii așteaptă deciziile autorităților pentru perioada sărbătorilor

Primii fulgi de zăpadă i-au şi adus pe oameni la munte. Hotelierii nu se aşteptau la un număr de turişti atât de mare.

Ramona Cojanu, director general Azuga Turism: „În această mini vacanţă gradul de ocupare este de 100%, neaşteptat ce să zic. Faţă de anul trecut suntem undeva la 30% faţă de încasările obţinute.”

Nici măsurile de protecție nu au fost ignorate, hotelierii s-au pregătit cu tot ce trebuie.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Ramona Cojanu, director general Azuga Turism: „Dezinfectanţi, folosim dezinfectanţi la intrarea în hotel, la fiecare etaj, lifturi plus holuri. Cu restaurantul funcţionăm doar pentru turiştii cazaţi. Am avut discuţii cu turiştii din afară care au insistat să servească masa dar din păcate nu se poate.”

Chiar dacă aceste zile sunt o gură de aer pentru hotelieri, rămâne un semn de întrebare ce va urma în perioada de sărbători.

Ramona Cojanu, director general Azuga Turism: „Prognoza pe decembrie situaţia este sumbră. Avem ceva rezervări de Crăciun şi de Revelion încă nu ştim cum vom funcţiona în momentul acela şi nu pot să estimez mare lucru. Vom face nişte meniuri tradiţionale bineînţeles dar nu pot să garantez 100% că aşa va fi, probabil că atunci când autorităţile ne vor comunica cum să funcţionăm ne vom plia.”