• Lynnewood Hall este un conac construit în Epoca de Aur în Elkins Park.
  • Conacul are și un ball room ce poate organiza baluri de câte 1000 de invitați dar și o piscină interioară.
  • Detaliile și arhitectura sunt ceea ce deosebesc conacul de altele.

O proprietate inedită din America este un conac superb din epoca de aur. Proprietatea este listată la 300 de mil. $.

Lynnewood Hall este un conac construit în Epoca de Aur în Elkins Park, Pennsylvania. Este listat la 300 de milioane de dolari în prezent, dar construcția sa a costat doar 8 milioane de dolari. Arhitectul care s-a ocupat de proiect este Horace Trumbauer. Are 32 de dormitoare și 28 de băi. De asemenea, conacul are și un ball room ce poate organiza baluri de câte 1000 de invitați dar și o piscină interioară.

Se întinde pe 137.000 de m pătrați. Acum, această superbă operă arhitecturală este părăsită. Aceasta a fost construită de către Widener, un om de afaceri foarte înstărit care a decedat chiar pe Titanic. Apoi proprietatea a fost transferată către singurul moștenitor ca ulterior să aparțină bisericii. Acum , localnicii o consideră ultimul Versailles american.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Ce este special la acest conac?

Detaliile și arhitectura sunt ceea ce deosebesc conacul de altele. Stilul în care a fost decorat conacul este
Palladianism. Acesta este un stil arhitectural ce a fost popular în Anglia din 1715 până în 1760. Acest stil arhitectural își are inspirația din coloanele grecești și romane și se axează pe detalii și simetrii. Frații Duveen sunt cei care au decorat interiorul casei. Aceștia erau niște celebri comercianți de artă la vremea respectivă. Mobilierul era luat chiar din palatul Versailles și tapiseriile au fost luate de la aristocrați europeni ai vremii.

Citește și